Ruth bog

Bla blb b blalb albd blab lba lb albl albalb alb alba bla

Læs flere anmeldelser

Ruth 1

Du får mest ud af en rejse, hvis du på forhånd anskaffer dig en guide til rejsemålet. Du er forberedt på attraktionerne, ved hvad du skal kigge efter på stedet, og du har adgang til yderligere information. Læseguide er guide på Turen Går Til Bibelen gennem alle GTs bøger

Ruth 2

I læseguide går turen til alle 39 bøger og 929 kapitler i Gammel Testamente. Du kan slå op på dobbeltsider med indføring i en bog og hurtigt orientere dig i essensen i netop denne bog. Eller du kan slå op på dobbeltsider, der giver oversigt over 15-20 kapitler bibeltekst og udpeger pointer, som sætter detaljer i teksten i fokus

Ruth 3

Bibelen er verdens vigtigste bog, fordi den beskriver Gud og hans historie med verden. Læseguiden hjælper dig til at opdage, hvordan hver enkelt bibeltekst inddrager menneskers erfaring af Gud og deres svar på Guds holdning og handling. Guidens forfatter er en medlæser med erfaring og ekspertise, og han formidler 50 års studier på dåse!

Ruth 4

Få overblik og find pointerne

Hvordan finder man rundt i det gamle testamente?

Gammel Testamente udgør mere end tre fjerdedele af Bibelen, men for mange nutidige bibellæsere er det ikke desto mindre den mest ukendte og samtidig den mest udfordrende del.

Målet med denne læseguide er at hjælpe læseren ved at skabe overblik og fremhæve vigtige pointer i de enkelte skrifter. Guiden tilstræber desuden at udpege de større bibelske sammenhænge, så læseren undervejs opnår en fortrolighed med teksterne og en evne til at grave dybere og gøre nye overraskende opdagelser.

Disponeringen af materialet og den koncentrerede information hjælper læseren til hurtigt at kunne orientere sig, når tiden ikke rækker til brug af mere omfattende og dybtgående hjælpemidler.

Bogen er udgivet af forlaget Kolon

Nicolai Winther-Nielsen

Ruts bog

Her skal der stå noget om foredraget

Book et foredrag